Coș de cumpărături - 0,00 LEI

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Cum Cumpar?

Comanda

 Nu exista comanda minima obligatorie pentru cumparaturile din BIONAT CONCEPT. Pentru a comanda, aveti trei posibilitati:

  • Comanda online, direct de pe site. Pentru aceasta, este indicat, dar nu absolut necesar, sa va creati un cont, urmand pasii indicati.
  • Comanda prin e-mail la comenzi@bionat-concept.ro. Va rugam sa specificati in comanda numele, adresa, numarul de telefon, produsele dorite, precum si modalitatea de plata si livrare.


Plata

Plata se poate face ramburs, la ridicarea coletului de la Posta/Curier, sau anticipat, prin virament bancar, in contul:

SC Natbifresh SRL

IBAN: RO12BTRLRONCRT0404031601

Banca Transilvania


Livrare

Expedierea produselor comandate are loc in termen de 1-2 zile de la primirea comenzii. Produsele se expediaza prin Posta Romana (termen de livrare 3-4 zile lucratoare) sau prin serviciul de curierat rapid Cargus (termen de livrare 1-2 zile lucratoare).

In cazul livrarii prin Posta Romana, serviciul Standard, costul transportului pentru colete care nu depasesc 3 kg este de 15 lei. In cazul livrarii prin Cargus, costul transportului pentru colete care nu depasesc 3 kg este de 19 lei.

In cazul coletelor care depasesc 3 kg, la costul transportului prin Posta Romana se adauga 2 lei / kilogram suplimentar, respectiv 1 leu / kilogram suplimentar prin Cargus. Taxele de transport vor fi achitate de catre cumparator.