Cu motivatia binelui si a bunului

size0
“Bionat” s-a nascut ca afacere de familie, inspirata din insasi viata noastra. Cadrele in care ne-am propus sa o dezvoltam sunt strans legate de principiile noastre si de ceea ce ne anima: dorinta de trai frumos, de a face bine, atentia la micro-mediul si macro-mediul in care ne desfasuram, oameni si natura.
size1
Alternativele pe care le propunem pentru produsele pe care le folosim zi de zi sunt ceea ce noi cautam sa aducem in viata noastra. Sunt alese printr-o selectare atenta, fie ca este vorba de alimentatie, produse pentru corp si de igiena sau produse de curatenie.
size2
Sediul nostru central este in depresiunea Dornelor, la poalele Muntilor Calimani. Vom folosi terenurile pe care le avem aici precum si resursele naturale din aceasta zona frumoasa si curata pentru a produce si aduce pe masa dumneavoastra din bunatatile Bio specifice zonei.

Misiunea noastra

Am invatat pentru noi insine si vom continua sa invatam si sa cautam alternative bio, naturale si ecologice pentru majoritatea produselor conventionale (din pacate, aceste produse nu doar ca nu mai au calitatile surselor din natura, ci au dezvoltat “anti-calitati”, prin ceea ce contin). 

Dorim sa impartasim cu dumneavoastra ceea ce aflam, sa aducem si pentru dumneavoastra ceea ce noi folosim, atent selectat.

Credem cu tarie ca o fapta buna aduce alte fapte bune si ca un zambet aduce alte zambete. 

Ne-am bucura sa ne vedem zambind mai mult.