Termeni si Conditii

Navigarea pe site, furnizarea informatiilor personale si plasarea unei comenzi catre BIONAT CONCEPT reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile afisate pe aceasta pagina. 

Copyright

Designul si continutul site-ului sunt proprietatea exclusiva a societatii, fiind protejate de Legea dreptului de autor. Copierea si distribuirea fara acordul nostru prealabil a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Confidentialitate

Echipa BIONAT CONCEPT respecta drepturile de confidentialitate ale utilizatorilor acestui site. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site, si anume preluarea, facturarea si livrarea comenzilor online. De asemenea, informatiile furnizate in formularul de comanda pot fi folosite in scopuri publicitare proprii: newsletter, anuntarea promotiilor, a unor informatii noi, etc. Este exclusa transmiterea informatiilor dumneavoastra catre terti. Puteti opta in orice moment pentru stergerea informatiilor dumneavoastra din baza noastra de date. 

Conditii de returnare

Orice produs achizitionat din BIONAT CONCEPT poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Produsele vor fi restituite pe adresa noastra (vezi Contact) intacte, in ambalajul original, fara a fi fost desfacute, deteriorate (lovituri, ciobituri, zgarieturi, etc.) sau folosite. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului. 

Newsletter

BIONAT CONCEPT nu promoveaza spam-ul. Abonarea la newsletterul nostru va ofera posibilitatea de a afla in timp util totul despre promotiile, reducerile de pret si noutatile noastre. In fiecare newsletter BIONAT CONCEPT exista posibilitatea de dezabonare.

Limitarea responsabilitatii

Ne declinam orice responsabilitate pentru folosirea produselor listate pe site in alt scop decat cel declarat. Sfaturile si sugestiile de pe acest site nu pot substitui prescriptiile medicale, daca sunteti in cautarea unui tratament adecvat pentru o anumita afectiune, va rugam sa va adresati personalului medical specializat.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila esueaza, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

Dispozitii finale

BIONAT CONCEPT isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.bionat-concept.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.