Coș de cumpărături - 0,00 LEI

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Mergi la pagina anterioara

Ulei de Susan BIO virgin, 100ml

Lasa primul review al acestui produs.

15,00 LEI

Disponibilitate: In stoc

Grație concentrației în acizi grași esențiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii. Este un ingredient de bază pentru cremele de plajă, uleiurile de masaj, tratamentele ayurvedice și în aplicații pentru înfrumusețarea pielii și părului.
SAU
 

Details

Ce este?
Seminţele de susan conţin peste 50% substanțe grase din care, prin presare la rece, se obține un ulei de calitate superioară. Uleiul din seminţe de susan este o sursă excelentă de acizi graşi mono-nesaturaţi şi poli-nesaturaţi, conține fitosteroli, antioxidanți și un complex de vitamine şi glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.

Ce face?
-are efect regenerator, menține integritatea țesutului cutanat
-are efect nutritiv și restructurant
-ajută la menținerea hidratării pielii
-întârzie procesul de îmbătrânire cutanată
-absoarbe o parte din razele UV contribuind la combaterea efcetelor nocive ale expunerii îndelungate sau improprii la soare
-emolient, antioxidant, anti-age
-are efect penetrant, nu lasă peliculă grasă pe piele

Cum il pastrez?
fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Recomandari
-pentru îngrijirea pielii în general
-pentru îngrijirea pielii uscate, descuamate
-pentru ten matur, ridat, sensibil
-pentru îngrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritații
-pentru îngrijirea pielii afectate de factori externi și expunerea la razele solare
-ca adjuvant în ameliorarea durerilor osteo-articulare
-pentru îngrijirea scalpului și a părului
-pentru masaj facial și corporal

-este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele

-simplu sau cu adaos de uleiuri esențiale sau active cosmetice liposolubile, pentru masaje

-ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri și loțiuni pentru ten

-ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, lapte de corp

-ca ingredient în compoziții pentru pregătirea pielii la expunerea la soare

-în creme și loţiuni pentru îngrijirea pielii delicate

-ca bază pentru masaj Ayurvedic

-ca ingredient în balsamuri și unguente pentru dureri articulare

-inclus în formule de îngrijire capilară: balsamuri, măști, seruri de păr

Neindicat a se utiliza de persoanele alergice la susan;

Sesamum indicum seed oil - 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Opinia dumnevoastră despre produs

Spune-ne opinia ta!

Livrare prin DPD in 24-48 de ore.