Politica de Confidentialitate

Echipa BIONAT CONCEPT respecta drepturile de confidentialitate ale utilizatorilor acestui site. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site, si anume preluarea, facturarea si livrarea comenzilor online.

De asemenea, informatiile furnizate in formularul de comanda pot fi folosite in scopuri publicitare proprii: newsletter, anuntarea promotiilor, a unor informatii noi, etc. Este exclusa transmiterea informatiilor dumneavoastra catre terti.

Puteti opta in orice moment pentru stergerea informatiilor dumneavoastra din baza noastra de date.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

BIONAT CONCEPT  ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati din conducerea societatii, fiecare accesand baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
  3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea, sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
  5. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi
  6. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopurile cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, trimitere de newslettere).

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.